Azaz kenyeret és cirkuszt. Már a római vezetők is rájöttek, hogy bármilyen disznóságot meg lehet úszni, ha ez meg van adva a népnek. Oké, a kenyérrel egyenlőre még meg vagyunk, de most bejött a cirkusz is. A stadion dömpinget  - és az ott ellopott milliárdokat - lehet indokoltnak mondani a falábúak kijutásával és teljesítményével.

Persze, most az egész társaság nekem ugrana, hogy micsoda áruló gondolat ez, de nem érdekel. Ami csinálnak, az csak annak látszik jónak, aki teljesen érzelmi alapon nézi - sajnos a legtöbb kommentátor is. Verik a seggüket a földhöz, ha valamit nem rontanak el és nem sok olyan van. Agyon magyaráznak mindent, mert biztosan nagyon ügyesek a srácok.

Ami azt illeti, annyi pénzért, amennyit ezek összegurítgatnak, az ország 80%-a még jobban is csinálná - a maradék 20% meg valószínűleg sokkal többet lopott már ahhoz, h ne kelljen. Összegezve, a cirkusz is megvan, mindenki ennek örül, közben az utolsó forintokat is megkapja valamelyik kormányközeli unokatestvér.

Ja igen, közben a lányok megnyerték a vízilabda EB-t. Nem egy, a sportágban való szereplésről semennyire nem ismert csapatot vertek meg, vagy egy pici szigettel játszottak döntetlent öngólból, a csoportmeccsekben. Megnyerték az egész bajnokságot és nagyjából egy cikket láttam a témában.

De falábúakat éltetni kell...azt...