Nem vagyok foci rajongó, általában nem is érdekel. Sok évvel ezelőtt a srácokkal el-el labdáztunk, de nézni vagy szurkolni nagyon ritkán szoktam. Nagyjából a nagy bajnokságok idején megnézek 4-5 meccset maximum. A mostani EB meccseket már mind nagy felbontásban, online lehet követni, legtöbbször minden gond nélkül. ekkor jutott eszembe, hogy 8 évvel ezelőtt mindez mennyire más volt.

Akkor ahol laktunk az albérletben volt tv, azon készültünk nézni, de az elromlott. Így felkutattuk az online közvetítést, ami elég gyér volt - icipici felbontás, az is sokszor akadt - egy nagy asztali gépen néztük, képcsöves monitorral. Most viszont az eddigi meccsek felét a telefonomon néztem meg, aminek a felbontása megenné reggelire az akkori monitort - minden pixelre pontosan kivehető és élvezhető.

Mennyit fejlődött a technika, ilyen rövid idő alatt, nem semmi. Persze ez érthető is, hiszen elég sok pénz van a dologban, rengeteget kaszálhat az, aki ezt ki tudja használni. A fejlődésnek viszont örülni kell :)