Most jött le az új 61-es verzió a chrome-ból és nem örülök. Ugyanis a rengeteg új feature mellett átdolgozták a színeket - amiket egy weboldalon megjelenít! Először azt hittem, hogy a facebook a színét is megváltoztatta az like és egyéb dolgok mellett, de firefoxban megnézve a színe változatlan. Chrome-ban viszont minden kicsit lilásabb lett, a színek is élénkebbek, a kontúrok pedig vékonyabbak. Magán emberként azt mondom, hogy kicsit fura, de egye fene.

Szakmabeliként viszont, azt mondom, hogy pakolja őket telibe egy taliga aprómajom. Szépen be fog frissülni az ügyfeleknél is előbb-utóbb és akkor jöhet a vakarózás, hogy miért is változtattuk meg a színeket az oldalukon? Eddig elég jó standard volt a chrome, a többi böngésző is igazodott, most meg hegeszthetünk külön részleteket? Hogy szakadnának meg...

Update.: A változás ennyire intenzíven a linuxos verzióban figyelhető meg csak, szerencsére, a windozosban sokkal enyhébb, bár észrevehető, azaz a felhasználók kb 95%-nál nem lesz gond. Ez megnyugtat, mert nem lesz vele plusz munka, a pingvines társadalom pedig felül tud emelkedni az ilyen "apróságokon".