A hétvégén eddig három filmet is megnéztem a régóta tervezettek közül, de ebből csak kettőre mondom azt, hogy megérte megnézni és egyre, hogy jobban teljesített, mint az elmegy kategória:

  1. Kingsman - az első rész: szórakoztató, humoros, kicsit paródiába hajló kém film, remek akciókkal és a fülnek fájdalmas britt szlengekkel - ajánlom :)
  2. Hitman's bodyguard: ha két órányi Samuel L Jackson-os motherf*ckert akar nézni az ember, szépen megcsinált akció jelenetekkel, akkor érdemes megnézni, egyszer, de csak egyszer
  3. Wonder Woman: háát, ettől nem is vártam sokat, pedig nagyon dicsérték. A dc még mindig nem találta el, hogyan is kellene igazán jó szuperhős filmet csinálni. Értem én, hogy ez egy feminista, nő támogató karakter nő támogató filmje is, de bakker, időnként olyan sötét és naiv benne ez a bálvány, hogy az hihetetlen. Tudom, a bevételek szempontjából ez már jó - sőt, jobb mint az eddigi bármelyik talán - de egy kompetens, használható női karakter felépítését még mindig nem sikerült megoldani. Pedig van rá sok példa, nézelődjenek még egy kicsit.