Nemrég beszereztem az eddig utolsó kiegészítő kampányt a starcraft2-höz: Nova. Háromszor három pálya, újabb sztori, a teljes eddig történtek után. Igazából nem is tudom mire számítottam, mert az már látszott, hogy a sztori kitalálásban a legtöbb puskaport már ellőtték a szériában. És bár mindig tudtak újítani, a LotV kampány sem szólt akkorát, mint kellett volna, bár azért élvezetes volt. Az már más tészta, hogy protossal szeretek legkevésbé játszani - de az is igaz, h nem a terran a kedvenc fajom, viszont a WoL volt legjobb kampány. Eddig az első csomagot játszottam végig és az achevementekkel együtt meglepően nehéz, még normal fokozaton is. Oké, kiestem a gyakorlatból, de akkor is.

A kampányból kilépve megláttam a profilképemet és nem tudtam megállni, hogy ne nézzek rá a régi ladder eredményekre. Elég sok meccs fekszik benne, még 11-12-13-ból - akkor is, ha soha nem sikerült magasra kapaszkodni - több mint 1000. Ez azért nem kevés, ha csak amatőr az ember. Addig nézegettem, amíg indítottam egy gyakorló meccset, csak tréning módban, hogy kiélhessem a nosztalgiát. Nos, nem volt baj, hogy így tettem, nagyon megkopott a régi rutin. Nem álltak kézre a régi dolgok, vagy csak nehezen. Az már más tészta, hogy azóta még változott is a játék, amit persze nem követtem le.

Na mindegy, szép emlékek, kíváncsi leszek a maradék két Nova csomagra.

Szerk.: [PROG] PRGǂPhoeniX egyébként ez lenne az account-om, látható rajta, hogy az utolsó két-három évben maximum gép elleni pötyögések voltak - a kampány játékot nem mutatja. Viszont az is látszik, hogy több mint 1200 lejátszott meccs van, 50% - os aránnyal :)