Elkezdődött a 18'as foci vb. Általában csak egy-két meccset szoktam nézni így két évente, nem vagyok nagy rajongó. Ma este viszont egy spanyol-portugál került terítékre, ami azért nem hangzik rossznak. Nos, az elmúlt sok-sok torna egyik legjobb meccse volt, hat gól, egy rövid szakaszt leszámítva folyamatos pörgés volt. Végre tényleg egy olyan meccs, ami a nézőknek is szórakztató, nem olyan mint eddig sok, ahol elpasszolgatnak, aztán tizeneggyesekkel dől el, még a döntő is.

Ami viszont, feltolja a pumpát, az az M4 kommentátori állása. Kib***ul szakértőznek a nagy tudású falábúak. Egy nagyon szépen összerakott - és góllal végződő - spanyol helyzet után azt fejtegetik, hogy hát, ez nem volt az igazi, nem is így kellett volna. Bakker, ezek két éve a saját lábukban is hasraestek, mostanra a szomszéd pistike is hülyére veri őket, de azért azt hozzák fel, h két éve ők, bezzeg, mennyivel szebben csinálták. Eszem-f*szom megáll, tényleg. Mondjuk ezt is csak azért hallottam, mert a meccs végén nem mute-oltam automatikusan a közvetítést, mint a félidőben. Akkor számítottam rá, hogy szakértőzni fognak.

Azt már nem is melítem, hogy a közvetítés után bevágott egy perces hiradóban a soros/migráns/goldstein világármány és nemzethalál sulykolás megy. Agyf*sz a köbön...