Azaz šišmiš :) A horvátoknak sikerült az, amire senki sem számított, bejutottak a döntőbe. Ez nagy szó, egy olyan kicsi országtól, akihez képest itthon csillagászati pénzeket tolnak a fociba. A meccs egészen jó volt, bár voltak azért leülős részek, ezen a vb-n jellemzően sok holtidővel, a 120 perces játékidő lett az általános, de most volt talán másodszor, hogy itt rúgtak benne gólt és az első, amikor számított is.

Azon gondolkoztam, hogyan lehetne kicsit izgalmasabbá tenni a dolgot, valahogy motiválni a csapatokat, hogy menjenek előre. Mert ellenkező esetben, mint ahogy a franciák is tették, ráülnek a maximum egy gólra és 120 perc gombfocit nézhetsz. Ezért sem követtem a korábbi tornákat. Talán valamit átvenni az amerikai fociból?

Ja igen, a rádió megint jól működött, de most sajnos idegesítő verzióban, egy perccel előre hallottam, hogy mi fog történni - ami akkor jó jelzés, ha nem nézed a meccset, hogy ideje bekapcsolni. De a múltkorinál is előbb hallottam a végeredményt, mint ahogy láttam volna :(