Mostanra kicsit magára talált az időjárás, a hét elejei 4-5 °C-ról a kellemesebb 15 °C lett, ami sokkal barátságosabb. Ma elvittem megcsináltatni a kőfelverődést az autó szélvédőjén. A srác átnézte, talált rajta gyorsan még kettőt, így egyészen gyorsan elköltöttem 15k pénzet. Oké, ez még mindig jobb, mint egy komplett szélvédő csere.

Viszont, a parkolóban találtam egy pár igen érdekes táblát (kép lent), miszerint hétfőn-kedden fametszés lesz a parkolóban és ez alatt tilos megállni az egész parkolóban, elszállítással fenyegetve.

Nos, ez egy 60+ férőhelyes parkoló, 4 tíz emeletes és egy 3 lépcsőházból álló 4 emeletes lakótömb közepén, ami estére már teljesen megtellik. Mégis, hova a bánatba kerüljön el az a rakás autó addig napközben? Sajnos a környéken minden más is eléggé zsúfolt. Ami ebben az egészben a legbosszantóbb az az, hogy csak úgy kiraknak egy működő parkolóba pár ilyen táblát, aztán oldja meg a paraszt. Ha nem, akkor keresünk a vontatás/büntetés költségen is. Hogy állna bele a görcs a biokomba már megint...