Összejött pár apróság, amiről egy bejegyzésben írok, mert nem tenne ki sokat külön-külön :)

Már második hete van használatban az HBO Go - eddig egészen jó eredménnyel. A kínálat sajnos kicsit korlátos, inkább saját sorozatokkal van feltöltve. De végül is pont egy ilyen sorozat miatt kezdtük el - GoT záró évad, ami már második résznél tart. Kicsit kettős érzés, mert az eddigi részek teljesen vállalhatóak voltak, pár jó poénnal, találkozásokkal, beszélgetésekkel, mindenhol a háttérben leső Bran-nel és egy közfelháborodást keltő szereplő villantásával :D De nem akarok spoilerezni, ezért nem is írtam róla.

A másik a jól megkezdett bringa szezon. Azóta sajnos nem sok alkalmam volt folytatni, mert elég rá gondolni és elered az eső. Viszont beszereztem egy plusz mérő eszközt, egy MI Band 3-at. Nagyon gyorsan meghozta a futár és már tesztelem is rendesen. Egész kényelmes, a telefonnal összekötni is gyorsan sikerült. Pulzus és aktivitás méréssel bővíti ki a telefonon lévő mérő funkciót, valamint elméletileg alvásról is ad méréseket. Majd meglátjuk, megírom a tapasztalatokat.

És már csak pár nap a nagy fináléig - szombaton jön a záró Bosszúállók film! Az eddigi kritikák címe szerint nagyon ígéretes, de olvasni nem vagyok hajlandó semmit, amíg nem látom a filmet magát :)