Shame, shame!

Arra kellett rájonnöm, hogy laptopokat árusító üzletek weboldalai egyszerűen szánalmasak! Mostanában elkezdtem keresgélni, vajon mi lehetne a nyugdíjra váró gép utódja. Elég pontos elképzelésem van, milyen paraméterekkel szeretnék vásárolni, de ehhez meg is kellene találni a boltban a terméket!

Mind a notebook.hu, mind a laptopszalon laptop keresője pocsék - legalábbis mobilon mindenképpen. Az egyik minden paraméter megadásakor újratölt - szerencsére megtartva az eddig bevitteket - de újra ki kell nyitni a keresőt, abban a kategóriát, akkor is, ha azon belül több értéket adnál meg. Ha véletlenül félrenyomsz, ami a vacak elrendezésben könnyen megesik, akkor random kitörlődik pár feltétel. A másiknál ugyan az oldal megmarad, de felugrik a legtetejére, akár egy paraméter beírás után és ha véletlenül egymás mellett akartál rányomni valamire, akkor a másodikra az ujjad alá rántja a lista tetejét  - egy másik kategóriát - és törli az eddig bevitt 5 adatot!

Komolyan, ha ezt a működést én adnám ki a kezemből - bár nem adnám a nevem hozzá soha - akkor elég hamar seggbe lennék rúgva, jogosan. Ezek a megoldások a szakma szégyene, amik nem hogy megkönnyítenék az ember életét, hanem csak a frusztrációt halmozzák.