Azt hiszem, mostanában bajban van az HBO. Ma jött a levél, hogy emelnek egy kicsit a havidíjon. Közben szórják kifelé a nagy nevű sorozat részeket, de valami azt súgja, nem a várt eredménnyel.

Az időbevándorlók teli találat volt, de abban most szünetelnek. Elindították a Batgirlt, amiben már a trailerből is ömlik a pc, de hiába Batman valahogy nem tud rávenni, hogy megnézzem.

Elindítják a watchmen sorozatot is, ami akkor lett kult - és kult képregény - film, amikor az még a Toby Maguire bárgyú pókembernél és a komolyanvehetetlen fantasztikus 4esnél volt - nem sokkal a George Clooney féle denevérember után. Szóval az ötlet jó, de amit a trailerből láttam, az elég íztelen. Aztán lehet, hogy mégis jó lesz, de nem bízom benne nagyon.

Egy szó mint száz, erősen gondolkodom rajta, hogy lemondom az előfizetést, mert nem is nagyon használom ki. A film tartalom még mindig harmatos, a sorozatokból pedig a nagyágyúk már elfogytak. Azt most ne nézzük, hogy a GoT utolsó évada minősíthetetlen volt.

Tulajdonképpen amiatt indítottam el az előfizetést, utána bent tartott a Csernobil - ami mondjuk mindent megért. Utána maradt a Big Bang Theory újranézés, de azt már megettük és a pár részes Időbevándorlók - ami egyébként szintén megérte. A régi saját sorozatokat meg már láttam, ami érdekelt.

Ez alapján sikerült részükről a beetetés, még itt is maradtam pár hónap plusszra