„Egyetlen haditerv sem éli túl az ellenséggel való találkozást.” - Helmuth Karl Bernhard von Moltke tábornagy

Onnan tudod, hogy túl sok kávét ittál, ha már a szemeden érzed, folyamatosan mocorogni akar, nem csak a test többi része. Nem vagyok hozzászokva. Illetve mégis, mert ha nem iszom, akkor 11 körül már jön a fejfájás. Egyébként meg finom. Érdekes dolog ez a koffein.

Szóval, a tegnap esti bejegyzés után természetesen eszembe jutottak dolgok, amiket meg akartam örökíteni. De csak azért sem keltem fel. Egyenek meszet. Arra gondoltam, írok kis gondolatébresztőket, nekiállok mást csinálni, akkor majd megjön az ihlet. Aha, meg, amikor abszolút nincs lehetőségem lejegyezni - touche'.

Ezután a bokros teendőimbe fogva elindultam vásárolni, arra gondolván, ha útközben támadnak, akkor majd jól felmondom diktafonként a telefonomra, legyőzve visszahallgatáskor a röhögési ingereket majd jól lejegyzem. És itt van a csónak elásva: a 4.4-es android nem tartalmaz alap hang felvevőt. Minden egyes telefonom, még a tízen évvel ezelőtti ceruza aksis motorola is kapott olyat. Igaz, szinte soha nem használtam egyiket sem. Most, hogy kellett volna, akkor szembesülök - persze már út közben, egy halom cuccal a fejemben - hogy hehe, nem fogsz te itt monologizálni. Nem baj, kerestem egy appot, felraktam. Felkészültem, kíváncsi leszek, hol csúszik hiba a tervbe ezúttal. :)