Nagyjából egy hónapja lecseréltem a bejáratott patkány típust egy újra, akkor el is határoztam, hogy írok a tapasztalatokról. Nos, ez most lett aktuális.

Ma reggel érkezett el az a pillanat, amikor elkezdtem dolgozni és furcsa fogása volt az irodai egérnek - ez még a régi típusú Gigabyte egér. Nincs vele semmi gond, kis idő múlva már ráállt a kezem, de addig furcsa volt az otthoni új patesz után.

Ami pedig azt illeti, kellemesen csalódtam benne. A wireless működés hibátlan, a súlyozása megfelelő és mostanra a fogása is teljesen megszokott lett - elég széles darab, de pont ezért kényelmes. A dPi állító gombok sokszor jól jönnek, akár egy játékon belül is. A nagyon látványos, piros színű triplázót eddig nem sikerült nagyon kihasználni - de azt hiszem, az inkább csak díszítés. :)

Azért a negatívumokat sem felejtem ki, mert egy akad: a görgő mostanra folyamatosan nyikorog, bizonyos pozícióban. Mivel van lehetősége oldalra elcsúszni a tengelyén, a fura fogásommal el is tolom középről. És ott már halkan nyikorogva dolgozik csak, bár érzékenységben nem változik, ugyanolyan erővel is elég tekerni, a hang zavar egy picit. Ilyenkor visszahúzom gyorsan és csendben marad, szóval nem olyan rossz.

Egyenlőre ennyi, remélem hasonlóan jókat írhatok legközelebb is.