A szerver frissítés után kijött egy szép kis bug a menüben, aki erre járt láthatta. Nem megyek bele, de a visszafelé kompatibilitás hiánya néha megvicceli az embert. Fogtam és átírtam a kódrészletet - nem is tudom mikor láttam utoljára élesben switch-case vezérlést. Most már itt sem. :)

A napok mostanában gyorsan telnek. Beindult egy nagy projekt, rengeteg kihívással, trükkös kérdéssel. Ilyenkor a munkához szükség van a környezet kizárására és a koncentrálásra, de ezt mindenki máshogy éri el. Nekem ilyenkor a metálzene segít leginkább.

Tegnap Iron Maiden válogatást hallgattam, visszafogottabb. Ma kicsit többre volt szükség, így jött a sokak által csak "kecskeáldozó" metálnak titulált csapat: Dimmu Borgir összes lemeze a 2000-res évek környékéről. Valóban, elég durván zúznak, de van amikor ők kellenek. És igen, ha Vincent olvassa ezt, akkor szokás szerint felemlegeti, hogy ezeket mind ő mutatta és bezzeg :) Arról nem tehetek, hogy amiket akkor én szerettem, azt ő nem tudta értékelni, vagy már akkor is belekötött - lehet, hogy már akkor érezte, nem fontban mérik :D

Mondjuk azok közül is elő szoktam szedni párat, amiket azelőtt hallgattam rongyosra. A legnagyobb kedvencet remélem nem kell bemutatni: Linkin Park - Hybrid Theory Most így belehallgatva, lehet hogy holnap ők lesznek terítéken. De ha úgy alakul, egy kis száguldós is jöhet :)

Ja igen és mostanra úgy látszik én sem úszom meg az új facebook designt. Nagyon ronda és helypazarló, annyi oxigén van minden elem között, mintha a 24"-os monitoron is kézzel akarnék matatni. Mobilra még érteném, de ott meg automatikusan az appot tolja az arcodba. Fölösleges hely ott sincs, de ott van értelme: az ujjad bumszli, nem olyan pontos, mint az egér...