A csend megtörésére megosztom, hogyan lettünk mi a titkos mikulás...szerű...valami. Nem, nincs köze a másik, ereszen mászó figurához, bár majdnem eltalálták az időpontot :)

Szóval a rendrakás jegyében beépítettem a routert a szekrénybe, egyszerűsítettem a kábelezésen - kiment vagy 3 felesleges madzag - egy telefon, egy koax és egy régi netkábel. Viszont mindehhez helyet is kellett csinálni a szekrény felső polcán, amin bizony volt némi alkoholos ital. Az évek alatt gyűlt fel - de tényleg, az elmúlt 5-6 év termése - amikor volt összejövetel, a vendégek hoztak jó sok mindent, a fogyasztás pedig egyre csökkent. Így akadt vagy 4 üveg pezsgő, meg minden más, amit még friss korában sem ittunk volna meg.

Úgyhogy ezeket szépen bezsákoltam és elsétáltunk vele az egyik újrahasznosító szigethez és otthagytuk tegnap este. Ma délután ránéztem, amikor elindultam a boltba, hűlt helye sem volt :) Pedig ha legalább 12-13 üvegnyit nem vittünk ki, akkor egyet sem. Nos, így lettünk mi a környékbeli hajléktalanoknál a titkos mikulás.

Az italkészletért pedig nem kell aggódni, 3 nagyon jó bort és 1-2 üveg nagyon jó pálinkát megtartottunk, de a fogyási ütemet tekintve, még sokáig elég lesz :)