Pedig már egészen jól állt a helyzet - oké, legalábbis nem olyan szarul, mint pár hete, amikor 300+ is sikerült. De - ki tudja miért, sok ötlet van rá - kiadták a jelszót, "Legyen magyar narancs és lett magyar narancs". Illetve hogy "szabad a sör"!

Update: az igazgató nyilatkozik -> Bucsi László: a fehérvári kórházban 100-ból 84 gépi lélegeztetett meghal

Erre sok emberke meg elszabadult, mint a szomjazó az oázis szélén és mindenki fosott mindenre, most pedig mindenki a másikra mutogat. "Mert a főni megengedte", "mert a vendéglős nem ültette szét a túl sok vendéget", mert a részeg paraszt szart mindenre - ahogy várható volt. Szóval mindenki sáros, pontosan lehetett tudni, hogy ez lesz. Bár én húsvétra tippeltem, hogy jön egy szelepkieresztés - kicsit tovább húzták.

De ezek mellett még mindig vannak olyanok, akik ezt még mindig(!) azzal védik, hogy ez az egész kamu, nem is halnak meg sokkal többen, mint egy influenzában.

Azt már rohadtul nem hajlandóak meghallani, hogy több krematóriumnak fennállása óta először kellett 3 műszakra átállni, teljes kihasználtsággal - azaz 0-24-ben üzemelni. És nem azok, akik tavaly kezdték. Értem?? Nem azok a számok, amikkel "bűvészkednek", hogy "aki látott koronást is beleszámolják", vagy amit a KSH számokkal maszatolnak, aztán "torlódás van." De nem ám! A halottak száma, akit el kell égetni, mert nem hagyományosan temetik el őket...

Esetleg valaki azt mondja, hogy a nagy összeesküvésben elkezdték az embereket nagyüzemben eltenni láb alól és elégetni, mert kell szappanra? Vagy esetleg valóban szarban vagyunk!

Remélem rohadtul élvezték azt a tetves teraszozást, mert lehet, hogy ott baszták el az egész nyarat...megint...gratulálok...

Érdekességnek egy nemzetközi hír, az indiai helyzethez kapcsolva, ott sem tudják már "feldolgozni" az elhunytakat :( 
https://edition.cnn.com/2021/04/26/india/india-covid-second-wave-explainer-intl-hnk-dst/index.html