Bemutatták az mcu új reménységét, amitől azt várják, hogy a Bosszúállók:Végjáték után még hátha ezzel még be tudnak húzni embereket a mozikba: Marvel Studios’ Eternals | Official Teaser

Ami azt illeti, magam részéről szeretem a stílust is, és az Marvel filmek nagyobbik részét is, de erről a trailerről egy dolog ugrott be azonnal: Fallout 4: Brotherhood of Steel Arrival

A zene, amivel kezdődik a videó - Skeeter Davis - The End of the World - az egyik alap szám, a játékban felcsendülők közül, ezzel körítve pedig az, hogy egy hatalmas hajó lebeg be a képbe, szinte pont ugyanaz.

Ez mondjuk felvethet egy-két kérdést, mert a videó alatti kommentemet, amiben ezt kifejtem, szépen eltüntették. Kíváncsi vagyok, hogy visszarakva meddig marad meg :)

A tartalmi részt tekintve viszont az ajánló szerintem elég semmilyen lett és bár nem vagyok keményvonalas rajongó, szerintem másokban sem fog sok mindent megmozgatni.

A Marvel filmeket időként jó előszedni, bizonyos jelenetek a mai napig epikusak, de azt hiszem az elmúlt 15 alatt kihoztak mindent belőle, amit lehetett. Ne legyen igazam, legyenek mégis érdekesek!