Magam is elképedtem, hogy a legutóbbi kirakott bejegyzés mennyire régi. Nem kell aggódni, még élek, csak a blogolás maradt el teljesen.

Pedig téma lenne azért, az élet zajlik. Egy elfuserált vizsga, egy-két megnézett film, vagy sorozat. Egy pár olyan is, amiről nem írok és egy rakás olyan fejtegetés, amit nem jut tovább a zuhanyzói eszmefuttatásnál, mert nem maradt rá idő.

Ami kevés van, abból egy kicsit megint duolingóra csípek le, vagy esetleg aws tanulásra és elfogyott a nap - az ősz meg már itt van a nyakunkon. Reggeli fagyok is, meg minden szar, amit már 25+ éve is utáltam, az iskolabuszra botorkálás közben.

A blogot is frissíteni kellene, de legalább kettő nekifutás elesett már. A verzióváltó script nem megy hibátlanul, a használt panelek nagy része nem átvihető és van majd 1000 bejegyzés, amit szeretnék konzisztensen megtartani - k.nagy igényeim vannak tudom.

De majd igyekszem többször felírni ide, ami ide való - például a római mémet is. Mert nem nagyon van olyan hét, hogy valami miatt nem jutnának eszembe. Persze ebben benne van az is, hogy minden videós tartalmat nyújtó oldal már régen tudja, hogy érdekel a téma, így kapom is a témába vágó - egyébként igen érdekes - videókat rendszeresen :)