Ez volt a harmadik próbálkozásom, hogy hallgattam egy számot a most felkapott előadótól, Azariahtól. És azt hiszem értem, miért veri ki a biztosítékot nálam és miért tetszik sokaknak.

Előtte már kétszer próbáltam ismerkedni vele, de megfogadtam, hogy soha többet, nagyon nem jön be a zenéje. Aztán elolvastam egy lehangoló kritikát a most kezdődő Valami Amerika sorozatról, amiben megemlítették, hogy ő csinálta a főcímzenét. Mondom oké, a kritika lehúzása után már nem lehet rosszabb, rászánok pár percet.

Itt a kritika és ez a dal.

És ahogy a klipet néztem, amibe képi szempontból még érdekesnek tűnő pillanatok is vannak, hallgattam a vernyákolást. És rájöttem, miért idegesít ez az egész rohadtul: ez nem más, mint egy adag mulatós cigányzene, mai modern pop köntösbe csavarva, némi szintén divatos latinos dallammal, hadargatással, angol kifejezésekkel. Azaz modern mulatós szutyok az egész - azt pedig minden formájában rühellem. Viszont több millióan imádják csak ebben az országban, így üzletileg elképesztő ötlet volt erre építeni.

A minőségét most hagyjuk, nem nagyon van komolyan értékelhető zenei tudás benne, ehhez nem is kell, hallottál már mulatóst. Ha szereted az egyiket, mindet fogod - ha nem, akkor egyet sem.