"És akkor majd megismerhetitek ti is a gyökereket!" - mondta Gábor, egy felvezető beszédben, amikor bejelentette a dojó szülinapi tábor vendégeit. Persze nem úgy értette, ahogy az egész csapat, de erre csak akkor döbbent rá, amikor már mindenki nevetett. És ahogy azt kell, felemlegettük a szombati mini edzőtábor sörözésén is, hadd égesse magát kicsit a vendégek előtt, mert mi szeretjük szivatni kicsit, csak hogy érezze a törődést :)

Egyébként a tábor tök jó volt, tanultunk sok hasznosat, jól megmozgattuk magunkat. Az egyéb programoknál azért a sensei kitett magáért, az ebédet egy pizzázóban terveztük, de szombat délben a teltház mellett már nem fértünk be. Ezért a tudásközpontban lévő étkezdét javasolta, a többséget meg is győzte róla. azt már elfelejtette említeni, hogy az árak horror szintűek. Így szegény theAniCat hősiesen jól bevásárolt, hogy mindketten jóllakjunk, hogy mennyiért, azt inkább nem írom le.

Második edzés után elhoztuk haza Attilát, mivel nem tudott hazaugrani, gondoltam ne pácolódjon egész este a két edzés után, kapott fürdőjegyet, meg jó bort is. Az egylet egészen jó benyomást tett, bár a pincér csajok egy része nem volt túl lelkesek, hogy dolgozniuk is kellett, de még a kajára sem lehetett panasz, finom volt - csevap rudacskák, saláta, lepény, ajvar. Ehhez jött a sok finom sör, amikről majd elkezdem írni ide az ismertetőket, jórészt magamnak, hogy meglegyen.

Utána megint lecsapott a mester - el kellett vinni a vendégeket a sétatér fesztiválra, szájtátani, bazilikát csodálni. Ami nem is lett volna baj, ha a fesztivál nem 1 milllió ember összezsúfolását jelentené, úúútálom az ilyen tömeget.

Összesítve jó volt, csak legközelebb lekötözzük a BÁ-t és minden a helyére kerül :)